2 januari 2011

2010/2011

Nyårsaftonen spenderade vi i Göteborg (typ Eriksberg) med två andra par och en annan liten kille. Vi anlände på dagen där vi började med fördrink och plockmat, kaffe och paj. Sedan påbörjades matlagningen inför kvällen. Trerätters med goda drickan blev det.

Förrätt: Bruschetta med mozzarella och parmaskinka
Huvudrätt: Biff Wellington med hasselbackspotatis, madeirasås och vitlöksbröd
Efterrätt: Vit chockladpannacotta med smak av lime, passionsfrukt och ett lager med jordgubbar.

Till detta dracks det öl, vin, alkoholfritt och ramlösa. Jag drack 2 glas vitt vin, en del alkoholfritt vin och 1 cider.. känner mig fortfarande bakfull

Tolvslaget skålades in med alkoholfritt bubbel i göteborgs hamn. Helt otroligt vackert var det att se alla fyrverkerierna över göteborgs stad och vattnet. JAG ÄLSKAR FYRVERKERIER!!

Efter detta styrde vi bilen hemåt.

Inga kommentarer: